Objave z oznako "predstava"

Predstavljamo vam pet likov, dve časovni obdobji, eno zgodbo ... Gre za prvo multimedijsko tango predstavo na svetu z imenom "Tango-emocion", v produkciji društva El Fuego.

Koncept predstave je doživljanje emocij posameznika v določenem socialnem okvirju, zasnovana pa je multimedijska. Gledalec sočasno spremlja zgodbo, postavljeno v današnji čas in v dvajseta leta preteklega stoletja. "Tango-emocion" je edini projekt na tem področju v Sloveniji in mogoče celo prvi na svetu, zato si ga je vredno ogledati in videti, kam nas pelje ta naš svet inovacij in konstantnih napredkov.

Kopordukcija Pernarčič & Pernarčič, Teater eu in Familija. Premiera Variete v Kavarni Union, 25. marca 2011. Režiser Primož Ekart. Dramaturginja Tatjana Doma. Kostumografinja Elena Fajt. Koreografa Blaž Bertoncelj in Andreja Podlogar. Avtor glasbe Davor Herceg. Igralca Vesna Pernarčič in Andrej Murenc.

Plesna predstava, preimierno uprizorjena 2008 v Augsburgu, Nemčija

Premiera nove predstave Nede R. Bric Kdor sam do večera potuje skozi svet ; premiero bo v četrtek, 15. 9. 2011 ob 20.00 v SNG Nova Gorica. Gledališko delo temelji na dveh vzporednih zgodbah - na življenjski poti pesnika in duhovnika Simona Gregorčiča in na zgodbi v sedanjosti, posvečeni "pesnikovi zapuščini".

27. oktobra 2010 ob 20. uri; Kino Šiška - prostor urbane kulture, Ljubljana, Slovenija.

"Luftballett je samodejna umetnost 21. stoletja. Milo in koža, ki močno, s krhkostjo sedeminpetdesetih svetlobnih teles, presegata nemoč avantgarde. Je vulgarni avtomat in najnežnejša, vizionarska umetniška prevara. Čista laž! Trenutek tišine, ki - prav zaradi površnosti in enostavnosti trenutka - fascinira s privilegiranim pogledom v tesnobno območje svetlobe. To je tehnologija osvoboditve!"

Syndicate content