Objave z oznako "Sodobne umetniške prakse"

Na razstavi, ki je bila v prostorih šole (Via Diaz 5, Gorica) 29. maja 2015 med 18. in 21. uro, so bila na ogled dela študijske produkcije vseh letnikov študentov prve in druge stopnje. 

Informativni dan Visoke šole za umetnost bo v sredo, 30. maja, ob 15. uri za program prve stopnje Digitalne umetnosti in prakse ter ob 17. uri za novi program druge stopnje Medijske umetnosti in prakse v ljubljanskih prostorih šole (Dunajska 56, Ljubljana). Za pristen vpogled v delo študentov in šole, vabimo interesente tudi na otvoritev razstave v torek, 29. maja zvečer!

No prav. Na tale sivomoder ponedeljkov opoldan (pa saj to vreme že več ni to in v isto /enako?/ reko ne stopiš dvakrat /še posebej če je mrzla!/) bom doprinesel k neizbežni blogerski shizofrenosti ePlatforme ki jo (pod)pišem vsaj (še) kot (para)oseba, (post)mentor, (kvazi)ustvarjalec, (orto)mislec, (hiper)delovalec, (sub)konceptualizator..
..namreč, k stvari: zelo me navdušuje koncept "GlejTe" (delovno ime) ki smo ga skupaj

Ja, seveda! Blogala bom, debatirala v forumu, objavljala na facebooku, twitala, medtem seveda ločeno objavljala na interni platformi in se s študenti srečevala v živo. Aja, seveda, in komunicirala s sodelavci, univerzo, zunanjim svetom ter objavljala še v kakem tiskanem mediju, javnem ali internem.
Hm, večino tega že počnem (ne, twitam ne!), toda tu je zdaj čisto novi prostor za objavljanje in če smo se s sodelavci odločili, da je blog na naši spletni platformi pomemben, se mu sama ne smem izogniti. Moram si pa priznati, da imam tu težavo.

Syndicate content