24/7

Po slikanju kataloga za Nintendo, iskanju penaste plošče za maketo in faksu, sem utrujena prišla domov. Utrujena ni prava beseda. Izmučena je boljša!
Skratka, takoj sem odšla pod tuš in v posteljo ... In potem naredila usodno napako: preden sem ugasnila mobilnik sem na njem odprla še email in tam me je pričakal ... Kup neprebrane pošte! Pa sem na hitro preletela in opazila zanimiv mail iz Avstrije, ki mi sporoča, da sem sprejeta za sodelovanje na festivalu CROSSING EUROPE Film Festival Linz, kar me je (žal) spet zbudilo (sploh pa ta stavek: "We looked at your résumé and its very impressive what you have already done."), tako da očitno danes zame spet ne bo spanja! Skočila sem na računalnik in jim začela z odpisovanjem, izpolnjevanjem obrazcev ... Papirologija. Ampak sem vesela, malo Avstrije v aprilu ne bo škodilo. Potem že naslednji dan, ko se vrnem iz avstije (po sedem dnevnem festivalu) pa vodim enotedensko video delavnico v Medvodah (na obisk pridejo tudi Španci, tako da bo international), pa da sploh ne omenjam snemanja eko-filma na obali in podobnih zadev ... Očitno bo tudi april naporen. Ampak je fino, vsaj ni dolgčas.

Če smo že danes pri Franciju Virantu v studiu ves čas poslušali reggae glasbo, pa jo še za tale sredin večer pripenjam ostalim: http://www.youtube.com/watch?v=hD6AnuNb1Zw

Lep delovni večer želim vsem ponočnjakom!
V.


Pravi čas na pravem mestu.

Komentarji

Aja, pa hvala za čestitke, bo kr fajn, ja :)

Igral se je z vodnimi kaplicami :)

Nič spanja ta teden! Šola in delo, to je to.
Babica od Sarah je super ženska! :)

in kaj se je medtem zgodilo mačku?

wow, čestitam ti za tole: ...da sem sprejeta za sodelovanje na festivalu CROSSING EUROPE Film Festival Linz... Me res veseli :))

zdaj pa se le naspi, jutri te čaka delavnica, riba, ki ve, ribnik, akvarij, spet delavnica, babica od sarah, portorož... pa še kaj ti bomo naprtili, saj veš, jutri se začenja predzadnja faza vŠuuuuummmm ali kdo je v akvariju....