Komiža New Media Port - Day 5 - earth(quake)s

Dan za produkcijo in pretrese konceptov. Eni snemajo cel večer na otoku, vse gre v franže, svetilka je prešibka, tema prehuda, potrebovali bi night vision.

Performansi postajajo čistejši, instalacije tehnično ambicioznejše -- tveganje?

Jaša in Jan sta z Ivo snemala v zapuščeni tovarni Neptun. z Bryanom so dodelali material za evforijo pred tem. Having fun, having fun. Potem obešenec. V KOmiži se je v 80. letih nenadoma obesilo precej ljudi... Nato je na pomolu tovarne nastala spodnja serija 4x5 fotk.

Zvečer predavanje Adriana Goycoolee in Dana Okija. In prva malo trša evalvacija vsega skupaj, česa preveč, česa premalo. In zakaj predavanja do 1h zjutraj. Pretres sistema, za izboljšave, da bo še bolj luštno in guštno. Ob posebnih komiških medijih, do jutrišnjega dne.
evalvacija

Komentarji

.. no izvolite zdaj, kakor obljubljeno, "polno galerijo", or should I say.. golerijo.. :)
http://komiza.sintlucas.net/content/playing-pier

Hvala za pripombo. In. Evo, prva prošnja za razumevanje nekaterih Komiških posebnosti:
- uplink je cca 2KB/h. Slutnja užitka je še toliko daaaaaaaaaaljša..
- ko je največji tulum oz. t.i. banča ( = evalvacija), nimaš zraven kamere, ampak telefon, poleg tega tudi sam nisi preveč stativen (sploh je oprema zelo zasedena, mentorjem so nam ostali samo telefončki in redko kak kompič..)
- no, nocoj smo naložili malo bolj eksplicitne (a žal še zmeraj polovično telefonske) fotke, c.f. Day 7
- zaradi narave dela in porekla fotografij smo tistih 5x4 pač radikalno zmanjšali. Vzemite jih prosim prav in točno take kot so, naj vam govorijo v matriki..
..in hi-res fotke vseh detalov s plaže lahko pokažemo po povratku :)
- bomo še nabasali vimeo stvari, like.. ampak tudi na vimeo se nalaga 10 min film npr 36 ur!!!

Evo, prva pripomba.
Delovne fotke v primerni velikosti, da si lahko vse ogledamo in prepoznamo, spodaj pa 5x4 fotke užitka tako male, da nam samo delajo skomine, s slutnjo uzitka.
Tu že več kot teden dni ne pade pod 35°C. Privoščite nam vsaj vizualno morsko osvežitev, brez da se še bolj pregrejemo z brezupnim napenjanjem oči.