IT'S THE FINAL COUNTDOWN

Rubyina kapitulacija

Tekst: Len Černe

Fotografije: Len Černe

 

Dragi moji!

It was a long, hard and… enjoyable ride.

Navkljub »petkovemu sindromu« (ki je spet terjal nekaj žrtev), je bilo ozračje v VŠU headquarter-ju super busy, intenzivno in… melanholično.

 

Kot ata golob, ki po tednih potrpežljivega hranjenja in nege- rukne svojega goliča iz gnezda… in pri tem upa, da se paglavec ne bo razmazal čez mestni asfalt.

 

 

Besed imam bolj malo, raje bi spregovorila v univerzalni govorici slik. Pri tem mi v mislih odmeva citat, ki gre nekako takole: »Kamera vedno laže glede tistega kar je pred njenim objektivom- nikoli pa glede tistega kar je ZA njenim objektivom.«

 

  Ker sem avtorica večine fotografij me iskreno zanima; lahko na njih razberete mojo negotovost, žalost in anksioznost? Ali je očitno, da gre za labodji spev?

 

 

 

 

 

Varljiva mirnost pod katero smo danes operirali vsi člani vŠUM-a, medtem ko smo v glavi seštevali in odštevali naloge in ure. Bo zadosti? Bo zneslo? Bomo zmogli pripeljat vse barke domov in jih povezat z lično pentljo?

 

 

To je torej to. Čas da zapustimo maternico šole in se podamo na teren, v Kino Šiška. Time to fly… or… limp away with a smile.

 

Hvala da ste bili z nami.