Objave z oznako "projekcija"

V okviru mednarodnega festivala dokumentarnega filma POREČ DOX Akademija umetnosti Univerze v Novi Gorici v sodelovanju s POUP (Pučko otvoreno učilište Poreč) prireja raziskovalno delavnico kratkega dokumentarnega filma "NA FILMU RIBARI - RIBA NA FILMU", potekala bo v več sklopih med 21.10. in 8.11. v hrvaškem Poreču.

‎Napovedujemo‬ ‪Projekcijo‬: "Šiška (P)osebno" avtorja Dina Schreilechnerja v Komuni / Kino Šiška v torek 27. 10. 2015 ob 17:00. Vstop prost.

"Šiška (P)osebno" premierno predvajana pred Slovensko premiero celovečernega filma Jana Cvitkoviča: "Šiška Deluxe" v Katerdali / Kino Šiška. ‪

Goriški muzej in Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici vabimo na Grad Kromberk na Filmski junij 2015 v torek, 16. junija 2015 ob 21.00 uri.

V ponedeljek, 18. maja, gostujemo s filmskim programom v Kulturnem domu v Bitoli. Vabljeni, če ste v bližini ;) 

V sredo, 7.1. smo na pogovoru na šoli gostili režiserja, scenarista in igralca Jana Cvitkoviča, z njim se bo pogovarjal Robert Černelč.

Redka priložnost za ogled kratkih filmov režiserja bo 13.1.2015 ob 20h na malem odru SNG Nova Gorica. Po ogledu bo pogovor z avtorjem, ki v SNG Nova Gorica ravno pripravlja avtorski projekt Otroci Adama in Eve.

Fotografija s snemanja filma Od groba do groba pridobljena na Staragara.

Gostujemo na drugem Soočanju v Mestni galeriji Nova Gorica - študenti Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici so skupaj z norveškimi in portugalskimi kolegi dva tedna v novembru ustvarjali animirane in dokumentarne filme o ravnovesju na meji. 

Syndicate content