Famulov video zid - urbana galerija - 4. del

Od četrtka, 19. decembra (otvoritev ob 20. uri) do silvestrovega bo na ogled prirejena verzija pravkar nagrajenega filma Coffee avtorice Urške Djukič (2. mesto na Festivalu neodvisnega filma). Direction - Free Dunje Danial je na ogled do 18. decembra.
--
7.11.
Deklica z bisernim uhanom Pile Rusjan se je poslavila, med 7. in 20. novembrom pa vas videastka Valerija Zabret aka Valerie Wolf Gang vabi na kavo v Benetke v delu Drink Coffee With Me in Venice
Več //valeriewolfgang.com
---
24.10.

Deklica z bisernim uhanom Pile Rusjan (aka Polona Zupan, študentka drugega letnika magistrskega študija Medijske umetnosti in prakse) 24. oktobra ob 20h otvarja urbano galerijo na prostem imenovano Video zid. 

To je prvi projekt pod okriljem novega video laboratorija FamulVideoLab, ki vzpostavlja mrežo videastov izvirajoč iz bivših in trenutnih študentov Visoke šole za umetnost UNG oz. Šole uporabnih umetnosti Famul Stuart. V naslednjih dveh mesecih se bodo tako na Židovski ulici v ljubljani zvrstile še projekcije Valerie Wolf Gang, Urške Djukić, Dunje Danial in Noemi Veberič Levovnik

  • Drink coffee with me in Venice, Valerie Wolf Gang 2013
  • Stanja, Noemi Veberič Levovnik 2013
  • Kofetarica, Urška Djukić 2013
  • Direction - Free, Dunja Danial 2013 

Galerija bo v pogonu dokler bo to tehnično mogoče. V tem času so odprte prijave za videe: famulvideolab(at)gmail.com. Čas predvajanja videov bo vsak dan med 18. in 24. uro na Židovski ulici v centru Ljubljane. Projekt je podprla MOL. 


Več famulvideolab.wordpress.com