Objave z oznako "* Len Cerne"

41) NUMBER 23: Všeč mi je bil paralelni svet v katerem ima Jim Carey dolge lase, tribalistično tetovažo čez cel hrbet, eyeliner (prav ste prebrali), dolg, opletajoč, črn plašč, fatalistično girlfriend, sado-mazohistične prijeme v postelji, detektivski alter ego, obsedenost s številko 23, pogovore s samomorilskimi blondinkami, pozabljena trupla, prikrite umore, prijatelje ki so v resnici tvoji sovražniki in sovražniki, ki so v resnici tvoji prijatelji... ali kar tvoja žena.
Entertaining.
Film sem si ogledala 23. 7.2010.
Naključje?

36) BODY OF LIES: Bližnji Vzhod je hot right now. Vse oči in sateliti so uprti vanj. Največje zarote, najboljši tajni agenti, najbolj skrite državne agencije in hollywoodski A listerji- se zgrinjajo tja.
Vojni s teroristi, e pardon, s terorjem, se ni uspel upreti niti mojster Sir Riddley Scott. K svojemu projektu je privabil Leonarda Di Capria, Russela Crowa in Marka Stronga. Močno, zanesljivo moštvo.
Vprašanje je, če je ta film sploh potreben...

21) UP: Prikupna animacija. Pixar zna, Pixar zna. Kdo pa še tega ne ve? V mislih obračam prizore in se smejem ob spominu na; govoreče pse, heroes gone bad, srborite upokojence, non plus ultra ustrežljivega malega tabornika, čudno sprehajalno palico s tenis žogicami, letečo hišo na pogon helijskih balonov, skoraj mitske živali, ki obožujejo čokolado, skale v megli, spopad dveh starcev (truly epic!), brezbesedni uvod, reguliranje slušnega aparata , gag s slivovim kompotom (samo v slovenski sinhronizaciji) , etc...
»Up« čaka da ga odkrijete...

Syndicate content