Objave z oznako "poletje 2010"

Novih pet:

11) THE BOX: Film me je ugonobil. V najbolj pozitivnem pomenu besede. Ko sem ga pogledala sem bila hkrati srečna, jezna, obupana, navdušena in polna nekakšne vseprežemajoče miline.
Gre za zgodbo o odrešitvi, ki je zgolj nakazana. Obljubljena.
Richard Kelly (režiser in scenarist še enega osebnega favorita; liričnega Donnya Darka) nas pelje po poti brezkompromisnega žrtvovanja.
Svoje like sooči z najslabšim, ker lahko samo na takšen način postanejo (naj)boljši.
Srhljivo. Kruto.

DISCLAIMER: Recenzije so "fast food" formata. I took the liberty of being honest. Ocene so bazirane na podlagi lastnega okusa in preferenc.

Nadaljnih 5 recenzij:

6) THE GAME PLAN: Naši distributerji so naslov prevedli kot: «Očka brez načrta«. Nomen est omen. In znamenje ni ugodno.
Obstajajo hujši zmazki, gotovo- a posvarjen človek je (na pol) rešen.
7) NACHO LIBRE: Za ljubitelje Jacka Blacka. In vse ostale ki jim sedejo komedije alla Napoleon Dynamite, Hot Rod, SNL skeči in sploh fene odbitega novovalovskega humorja.

DISCLAIMER: Recenzije so "fast food" formata. I took the liberty of being honest. Ocene so bazirane na podlagi lastnega okusa in preferenc.

Poletje 2010. Poletje ko naj bi se zgodilo vse... a se je končalo pri domačem ognjišču (beri:kavču). V treh mesecih sem pogledala okoli 80 filmov; 60 novih in 20 že videnih. Iz tega je nastalo 42 recenzij, na vsaka 2 tedna bomo objavila 5 novih.
Cilj in namen mojega bloganja: videla sem vso skalo:od največjega šunda do najredkejših skritih biserov, upam, da bo v množici naslovov, kdo našel kaj zase.
So here it goes:

Syndicate content