Objave z oznako "2019"

Prijave za program Digitalne umetnosti in prakse (1. stopnja, nosilni moduli Animacija, Videofilm, Fotografija, Novi mediji) - 1. rok - so odprte od 12. februarja do 18. marca 2019. Prijavljeni kandidati morajo mape oddati do 17. junija. // Applications to the Digital Arts and Practices Programme 1st round will be open Feb 12 - March 18 2019, for non-EU citizens until March 30. Applied candidates should submit their portfolios until June 17.

Po živahnem semestru, ko smo snemali, animirali, fotkali, klikali, projicirali po različnih kotih Evrope (pa še kak kotiček po svetu se najde), vas vse toplo vabimo, da se nam pridružite na razstavi semestrske produkcije študentov Akademije umetnosti Univerze v Novi Gorici! 
Informativni dnevi bodo potekali v goriških prostorih šole, v petek in soboto, 15. in 16. februarja ter v petek, 15. februarja tudi v v kavarni Slovenske kinoteke v Ljubljani. Predstavili bomo oba programa — tako dodiplomski program Digitalne umetnosti in prakse ter magisterij Medijske umetnosti in prakse.

Februarski informativni dnevi (za oba programa) 

V Gorici — prostori Akademije umetnosti UNG palača Alvarez, Via Armando Diaz 5, Gorizia,Italija:
Syndicate content