Študijska razstava Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici 2015/01

Vabimo vas na semestrsko razstavo v petek, 16. januarja 2015 med 18. in 21. uro.

Na razstavi, ki bo v prostorih šole (Via Diaz 5, Gorica), bodo na ogled dela študijske produkcije vseh letnikov študentov prve in druge stopnje. Ob predvajanih igranih, dokumentarnih in animiranih ter eksperimentalnih filmih boste lahko pokramljali z njihovimi avtorji in mentorji.

Razstavljene bodo tudi fotografije in fotografske serije ter raznolika dela s področja novih medijev in sodobnih umetniških praks. Predstavljenih bo pet septembrskih diplomskih nalog s področja fotografije, animiranega filma in videofilma ter izdelki različnih mednarodnih delavnic (Transitions, Balancing on the Border) in projektov v sodelovanju s festivalom Pixxelpoint. Predstavili bomo tudi zaključno publikacijo projekta ADRIART, kjer smo na 140 vizualno bogatih straneh zbrali mnenja, vtise, dela ...

Znova bo priložnost za izmenjavo mnenj, idej in kritike, za snidenje s starimi znankami in znanci, pa tudi za spoznavanje novih obrazov... Nenazadnje posebej vabljeni tudi vsi, ki se odločate za vpis na Visoko šolo za umetnost Univerze v Novi Gorici!


Festival MAP IN MOTION v Novi Gorici: Projekcija magistrskih filmov v Kulturnem domu Nova Gorica v torek, 20. januarja, ob 19. uri. Vabljeni!


23. in 24. januarja se vidimo na gospodarskem razstavišču v Ljubljani na sejmu Informativa na prostoru Univerze v Novi Gorici, 13. in 14. februarja pa informativni dnevi na šoli.