Razstavlja mentor zvoka Boštjan Perovšek

Mentor zvoka na Visoki šoli za umetnost Univerze v Novi Gorici, Boštjan Perovšek, razstavlja na skupinski razstavi v Galeriji Škuc ter samostojni v stolpu na Ljubljanskem gradu. Vabljeni! 

Radovednih ušes nas nese v svet, ki ga spoznavamo z očmi. Nenadoma ugotovimo, da ne obstaja samo vidna, temveč tudi zvočna pokrajina. Pošilja nam sporočila, ki smo jih pred tem dojeli le kot spremljevalce vidnih ali pa smo jih celo preslišali.Kako se spoznamo z zvočnim bogastvom okoli nas? Oko, ki sliši – uživa v pokrajinah urbanih zvenov in tišin! Samostojna razstava Boštjana Perovška v peterokotnem stolpu na Ljubljanskem gradu od 13.9.2012 do 4.11. 2012 vsak dan od 9. do 21. ure.

Razstava Oscilacije / Odmevi nas vrača v srednje oddaljene kraje in čas, ki se vztrajno oddaljujejo od te - vedno trenutne prelomnice, ki ji pravimo sedanjost, neulovljivi tukaj, zdaj. S svojimi zvočnimi snovmi in nevidnimi frekvenčnimi nitmi nam oscilira, ter odmeva v času o katerem mi, tukaj in zdaj premalo vemo. Zato večinoma ni kriva samo naša nevednost ali ignoranca. Skupinska razstava srednje oddaljenih zvočnih dogajanj v Galeriji Škuc od 7. do 23. 9. 2012.