Spoznavni žur!

 

 

Končno se bo zgodilo, uspelo nam je pripraviti prvi spoznavni žur univerze! Težko je bilo, ampak je uspelo vse skupaj skoordinirati. V četrtek se bo zgodilo, vabljeni ste prav vsi!

Fotke pa objavim po dogodku ;)

 

 

Spoznavni žur!

 

Prvi večji projekt novega študentskega sveta Univerze v Novi Gorici je pred nami: veliki Spoznavni žur! za vse študente! Dogodek bo obenem priložnost za kovanje novih načrtov, zbiranje idej in seveda sproščeno študentsko druženje.

Vabljeni ste na slavni dogodek, ki se bo zgodil v četrtek, 11. 11. 2010 v klubu Marco Polo v Novi Gorici. Vrata se bodo za obiskovalce odprla ob 22:00, vstop s študentsko izkaznico je brezplačen, za ostale obiskovalce pa 5€.

Dogodek bo premierno otvorila mlada glasbena rock skupina Epidemija, ki trenutno poleg priprave glasbene plošče snema tudi videospot. Za zabavo po koncertu pa bo poskrbel DJ Nikki z največjimi glasbenimi hiti.

PRESENEČENJA

Na samem dogodku bo več presenečenj, zaenkrat naj izdamo samo eno: eden izmed obiskovalcev bo dobil BREZPLAČNO SILVESTROVANJE V TUJINI s turistično agencijo Collegium.

 

 

PRESS

Za akreditacijo pošljite mail na: valerija.zabret@gmail.com

 

 

(vaš) Študentski svet Univerze v Novi Gorici
spremljajte nas tudi na Facebooku: www.facebook.com/univerza.v.novi.gorici