Singapur so napadli bombniki

Danes bom zelo kratka, ker komaj še gledam, še težje tipkam ker me bolijo roke od vsega dela in snemanja. Resno, v vsakem prstu na rokah imam "musklfibr", komaj še pišem tale blog.

Torej hitro: vstala, zajtrk, studio, barvanje vrat, sestanek s kuratorjem, barvanje, barvanje, brušenje, vezanje elektrike ... skratka bila sem umazana kot že dolgo ne. K sreči sem s seboj v studio prinesla rezervno obleko in se mi je nekako uspelo očistiti na wcju in sem tako ujela večerjo pri predsedniku univerze. Najlepša hiša ever - jezero sredi dnevne sobe? V njem pa "koi fish", čudovite ribice. Se zdi kot sanje, vendar je res. Tukaj imajo vsi čudovite hiše. Več o tem drugič. Danes ne morem.

Spretno sem se spet izognila alkoholu, tako da mi je potem uspelo prepričati dve američanke in jih napraviti v neke čudne obleke in nakit in sem z njima naredila nekakšen performans po mestu. Sem jima naročila da se pretvarjata da je to tradicionalna singapurska noša in domačini so 100% verjeli. Neverjetno kakšno moč ima manipulacija! Performans uspel, zadovoljna s svojim načrtom, zdaj pa tonem v sanje, vse me boli ... Nekaj slik spodaj, naj one povejo več, jaz ne zmorem. Se opravičujem, ker so nekatere slike slabe (slikane z iPodom) in ker jih nisem lepo uredila (samo vrgla v photoshop na hitro). Tukaj je žekrepko čez polnoč ... Ob 8h zjutraj moram v studio, veliko dela me čaka, držite pesti!!!!!! Otvoritev v torek.

LP, V.

Ajaaaaa da ne pozabim zakaj tak naslov bloga: danes so mesto/državo cel dan preletavali bombniki, ker se bliža narodni praznik in sedaj vadijo s svojo vojaško floto in se vse ves čas trese ker tudi prebijajo zvočne zidove, tako da že cel dan mislim da je potres ker se vse trese. Bi napisala več, pa me zmanjkuje ... lahkonoč

Komentarji

Speachless...