Dunaj / Kinodynamique

Tokrat se javljam iz prečudovito vročega Dunaja (30 stopinj imamo trenutno). Ravno sem vstala in čakam da pridem na vrsto za kopalnico. Stanujem pri enem avstrijcu Fabianiju in sobo si poleg njega delim še z enim parižanom. Kul družba, edina "smešna" star je kopalnica, saj nima vrat ali stene in se je kar zanimivo tuširatipred dvema neznanima moškima. Ampak ok, smo se (skoraj) že udomačili.

Zakaj sem pravzaprav tukaj? Avstrija mi je očitno usojena. Povabili so me na Kinodynamique, kjer imaš 24 ur časa, da posnameš film in nasledenji dan se zadeva predvaja v kinodvorani pred ogromno množico. Jaz svojega iziva še nisem dobila, me prav zanima kaj mi bodo dodelili danes. Ker ne morem ostati cel teden, bom morda dobila manjši izziv, kar bi mi sicer bolj ustrezalo, ampak se bom pustila presenetit.

Fabian je odšel v službo, sedaj čakam da iz "improvizirane kopalniice" zleze parižan (okej priznam da si ne morem zapomnit imena, je preveč francoski) in se potem še jaz predam tem čarom, potem pa zdrviva skupaj na production meeting. Še na kratko o gostitelju in cimru: Fabian je glasbenik, igra veliko inštrumentov (npr. včeraj me je učil igrati pozavno, kar sta imeli čast preko skypa spremljati Mica in Urša; in mislim da me ne bi priporočale hahaha), ta parižan pa je tonski mojster pri filmih, kar mi je zelo zanimivo saj zadnje čase očitno srečujem same tonske mojstre. Ampak je nekaj zanimivega na njih, prav kul so! :)

Bom poskušala dati par slikc gor, čeprav mi tale spletna stran deluje super počasi ...
 Fabian in njegova pozavna.

No, na kratko, zdaj pa morava najti nekje zajtrk in kavo potem pa akcija!