Dan po razstavi

Včeraj se je na šoli odvila otvoritev končne razstave 2011. Predstavilo se je veliko raznolikih del; vse od fotografije, animacije, filma pa do inštalacij, novih medijev, restavratorstva, kipartstva in še bi lahko naštevala.

Vzdušje je bilo prijetno, razstava je uspela tako kot vsako leto in prav vsak obiskovalec je lahko našel nekaj za svojo dušo. Letos se mi je zdelo še celo več del kot običajno, morda zato ker lani ni bilo drugih letnikov.

Skratka, na kratko lahko povem, da je razstava uspešno za nami, sedaj pa je čas za nove podvige. Jaz sem že ta isti dan po razstavi morala nekaj snemati, tako da sem izredno energijsko izpraznjena (tudi jutri snemam nekaj v Kino Šiška), vendar držim pesti, da bodo kmalu prišli dnevi za počitek. Še nekaj dolgov imam za faks (nekaj seminarskih), vendar se trudim, da jih še pravočasno oddam in se tako lahko posvetim izpitom.

Nekaj foto utrinkov iz razstave lahko najdete na moji spletni strani.

Naporne dni mi je včeraj polepšala še ena fantastična novica in sicer to, da sem bila sprejeta na filmsko akademijo FAMU v Prago! Septembra se torej selim na Češko in se vam bom javljala čez mejo :)