CROSSING EUROPE, Linz, öäü

Evo me, sredi Linza, v hotelu, za edinim racunalnikom z internetom (ja, wireless ne dela). Sumnikov na tipkovnici NI, so pa tele fejst crke: öäü :)

Kje naj zacnem ... Trenutno zraven mene sedi nek fant in mi kadi v glavo. Prinesel mi je pivo in ne gre stran. Zato se ne morm skoncentrirat na to kar pisem.

Skratka, pofotklala sem ful velik in hotla poslat vam na blog, pa nimajo USB prikljucka -_-

Ampak ok, bom napisala samo utrinek iz danasnjega dneva: kreativni sestanek, koncert, srecanje politicnih veljakov, filmov ko0likor zelis ... Srecala sem nasega profesorja Igorja Prassla, zastopa tukaj Animateko. Zanimivo! Vse se najde. Ta teden bom pogledala vsaj 160 filmov, ne vem kako mi bo to uspelo, ampak ocitno bo.

Jutri snemam ziv prenos za Dorf Tv, verjetno bom v reziji (live montage) ali za doli kamero. Moram se narediti nacrt.

En glavnih sponzorjev festivala je tukajsnja pivovarna, tako da nas ves cas zalagajo s pivom. AMPAK RES VES CAS. Ni drugega sploh. Tako da je vodo zamenjalo pivo ...

Res je kul no. Delo se prepleta z uzitkom. To je to. Zdi se mi, da vsaj v casu festivala tukaj res vsi zivijo za film in to je tisto kar ljubim. O, ja, to je to!

Vam napisem jutri bolj podrobno porocilo (napisem tudi moj delovni urnik). Zdaj res ne morem, on me gleda v oci, sprasuje me vsake 3 sekunde kaj kej pomeni. In kadi. Brez prestanka. Direktno v obraz. Ampak je prijeten.

Aja se to - opremo imajo fajn, studio, kamere, mikrofoni ... Vse lahko premikam in pritiskam. mmm, yes! :)

Slikce pridejo. Tudi vse ostalo. Linz je zanimiv. Festival je zakon!

Aja, en slovenski film bo celo. Oca! :)

+ Animateka

Se cujemo jutri (v detajle).