22:49

Žurka je v četrtek uspela! Super se je bilo malo pozabavati in spoznati nove obraze!

VIDEO: Spoznavni žur! - Student's party!

Spet sem polna ustvarjalnega zagona in nove, sveže energije. Kljub temu, da se je danes dan zame že zgodaj začel, sem si vseeno po dolgem in polnem dnevu privoščila trenutek zase in se prepustila čisto sproščenemu ustvarjanju. Papir, oglje, razni materiali ... Nič me ni ustavilo. Kar akcija in to je to. Sprostitev. Trenutek ne-razmišljanja. To je to, ko lahko rečeš da si svoboden. Samo trenutek. Samo zase. Mikrokozmos.

Včasih se mi zdi, da je čas sestavljen iz dveh oz. treh delov. Dva me stiskata od spredaj in zadaj, tretji se odvija zdaj. Ko prvi in drugi trčita se lahko zgodi kolaps, kaos, stres, vihra ... Ampak lahko pa obrneš sebi v prid in prepustiš prevlado tretjega. Zdaj. To. Vav.

To je to.

In potem ponovno zamahneš levo, desno in akcija. Tukaj in zdaj postane cilj.

Potem pa se paralelno voziš in slalomiraš med vsemi temi časi. Ljubim vikende, takrat se načeloma vse resetira. No ja, zadnje čase precej manj. Ampak nič zato, če imaš dober antivirusni program resetacija sploh ni pomembna.

Danes sem spoznala dva klošarja - eden je bil gluh in drugi nem. Zanimiv pogovor smo imeli, čeprav se mi zdi da se nismo sinhronizirali. Ampak važna je dobra volja in nasmeh, ki prežene vse slabe čase. Dež je naenkrat kar prenehal padati po dežniku. Zmočil mi je kapo, ampak prav lepo se je svetlikala v dežju.

Ugotovila sem, da se mi je pokvaril eden izmed analognih fotoaparatov. Joj, pa ravno moj najljubši. Mogoče bodo fotke z napako še lepše? Tehnologija je vedno bolj "popoldna", na momente se sploh ne zdi več naravna. Rada vidim napake, to me spomni na sedanjost.

Ta trenutek je začetek moje prihodnosti.