Še misliš? Ona že ve...

No, pa sta za nami, še dva doooolgo-krtka dneva vŠUM_011 delavnice, ki bo v torek, 22.3. končno odgovorila na neznosno lahko vprašanje: "Kdo je v akvariju!?" Še dobro da se nismo zlate ribice aka gospodične Ak(a?)cije odločili preizkusiti v času te frenetične zadnje-šolske faze delavnice -- in da smo si vzeli čas(t) za pošteno čiščenje akvarije! Ali bi ribica to preživela? Dva dni (na 2x2 podlage!) smo se spotikali ob kable in še-ne-praktikalbe, dobre ideje in njihve suhe veje, drug drugega i drugog druga, bobnarske napeve in odmeve, kompozitne in kompozicijske zamisli, video in audio kod(r?)eke, koreografske in kulinarične elemente in zakramente..

..skratka precej delali in malo naredili -- ali ni v tem smislel delavnice!? No, smisel je tudi v "narediti", amapk to pride (kot vse najlepše stvari, npr. današnja skupna večerjica!) na koncu, in ta je najslajši..btw: Valerija hitro poblogaj že tisto poblututano slikco -- na kateri mljaskamo supersupper by Rene&Co.*** (jep te zvezdice so najmanj mišelinove!) -- če bi vedel da bom takole nespečen (non-roasted?), bi jo že sam.. ampak zdaj računam nate (je rekel en utrujeni kalkulator drugemu..)

..in saj res, hello world (in pridi 22.3. ob 20h v KonoŠiška) & check out (vstopnine ni!) tale scenarij (prva groba verzija iz kolektivnega rokava):

/vsum_011-scenarij001.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In to še ni vse -- če pridete do 19:59, dobite v paketu in povsem zastonj še doživetje "s performativnimi intervjuji med obiskovalci, obiskovalci se motajo med akterji v akvariju, pregledujejo in preizkušajo, gledajo video projekcije na vseh delih prizorišč", morda naredimo še suši ali dva ali nobenega zares (zakurimo pa kres), pokažemo video ali tri, in vam povemo, kar si niste o ribi povedali že sami. Misliš? Ona ve.