What the ... !!!

V resnici nisem vedela, da bom (na)pisala ta blog... ta dan, to uro, to minuto. Res ne...

In tudi, mi ni še popolnoma jasno, za kaj sem se odločila, da to izkušnjo sploh izpostavim in komentiram... (seveda vem: brezsramna avtopromocija).

...

Torej... Naša dela (v vsej njihovi multimedijski pestrosti) so hoste-ana na raznih javnih platformah (Youtube- tebe imam v mislih) in kot taka; izpostavljena neznanim ljudem in nepredvidljivim reakcijam.

...

Eno bolj ogledanih del, če govorim o lastnih seveda; je moj lanski prispevek na temo "proste montaže", ki ima na Youtube-u že skoraj 9000 ogledov.

Nice!

Na začetku so bili komentarji, več ali manj anonimno nesramni, pred nekaj dnevi pa se mi je dejansko prvič zgodilo, da je bil posnetek deležen bolj laskavega tretmaja.

...

Kaj se je zgodilo?

...

Opazila sem nekaj, kar je najprej izgledalo kot spam sporočilo s skrito vsebino, in sem ga, temu statusu primerno, obravnavala z indiferenco... pač ignorirala sem ga! 

Pred nekaj trenutki, pa sem vendarle šla in "poštocala" tale hidden message in na moje veliko presenečenje se je izkazalo, da gre za nekakšen pravoveren projekt imenovan: champenoise, pestre ekipe ustvarjalcev iz različnih medijskih branž, ki so se samo-oklicali za promotorje "neznanih" internetnih del... ali vsaj tako sem jaz to dojela, in se jim je moj izdelek (za)zdel zadosti zanimiv, da so ga linkali na svojo stran.

...

And there you have it.

Trenutno kraljuje moj amaterski video na vrhu tega bloga... in občutki so radostno mešani in malce prevzetni.

Seveda dokler me ne bo en anonimno sarkastični komentar postavil nazaj na realna tla.

...

Moram priznat- in the grand scheme of things, won't change much- je pa lepo bit Pepelka za vsaj eno noč- in sanjarit o daljnosežnih posledicah, ki jih ima lahko takšno naključje.

...

It's the internet baby- anything can happen.

Link do omenjena bloga (zaenkrat je moj video še vedno on top): http://champenoise.tumblr.com/

...

Nauk zgodbe: dobro je imeti urejen šolski,delovni, art, whatever portfoliowink

 

P.S: Eeeee... ali dobim za to kako extra kreditno točko (malo se hecam- malo ne...)

Komentarji

Nauk zgodbe: dobro je imeti urejen šolski,delovni, art, whatever portfolio

Fajn tole prebrat, Len, tudi glede na naš današnji razgovor na SUP - o vsakdanji rabi //vsu.ung.si.
 

Sploh mi je pa blo fajn prebrat tvojo reakcijo na ta uspeh, hehe. Zadovoljstvo, ko nekaj narediš dobro je nekaj posebnega. Čutiš v trebuhu ali nekje tam, da je res pravo, da si res naredil, kot si v tistem času najbolje mogel in si zadovoljen, da stvar stoji kot je treba.

To, o čemer pišeš tu, pa je veselje, ko najdeš nekoga drugega blizu ali daleč, ki mu tvoje delo nekam sede. In ustvariš komunikacijo z neznancem, ki ti je zaradi tega blizu. Tudi to je del tega in je fajn, ko se zgodi ;)

 

kul, kul :)

"Hej, ali ne bi za to moral ta biti (tudi) v ANG!?"

JA! Vsaj jaz imam konstantno probleme s tem, da zadeve niso dostopne v angleškem jeziku in ljudje pač ne razumejo slovensko (okej, mala čreda slovenskega naroda že, ostali pa ne).

Naprej seveda seveda čestitke! Ja, online je danes že (včasih res) najlažje najti brata/sestro po duši, s podobnimi izzivi ali problemi (c.f. aktualno@S.Afrika), kaj šele bodoče naročnike, producente, kuratorje.. ..

..in ali naj bi o kreditnih točkah torej odločali (tudi) tisoči klikov na YT? Bolj ali manj arbitrarne zunanje nominacije? (pa ne da so champenoise kr tko eni, nasprotno -- a takih in podobnih je spet kar precej..) Zakaj pa ne!? Stvar diskusije VSEH nas. Upam da ne le v živo -- ampak tudi tukaj..

.. hm, ali naj priporočam linkanje vsu.ung.si-profila pod YT-oknom? Hej, ali ne bi za to moral ta biti (tudi) v ANG!?

Profili in dela online so seveda super. Pletite svojo mrežo (drugi je ne bodo namesto vas, ali pa zelo zelo redko..). Ni vse za na Vimeo, pa tudi za na YT ne. Ali fejsB. Ali..