PART XIII: H A L A S/ P R E G L E D A N I H ali Moje poletje v razmerju 9:16

Izjemoma... 10 recenzij naenkrat, ker je zaradi iskanja novega flat-a zmanjkalo časa za tedenski update:

61) TOY STORY 3: Nisem se ravno zjokala... a sem bila blizu. Nekajkrat. Brezplačno, doživljensko naročnino na jogurt, dobi tisti animator, ki si je izmislil gag z »španskim modusom Buzz-a Lightyear-a«. Klasika.

62) LOVEC NA OBLAKE: Ambiciozno.

63) BANGKOK DANGEROUS: Američani imajo izraz, ki se zdi kot ulit za povzetek tega filma: »It's a no no.« Brez Nicholasa Cage ali z njim... sorry Nic.

64) CIRCUS FANTASTICUS: Domiselno. Univerzalno. Prisrčno. Pisano. Brez Besed.

65) FOLLOWING: Mojstrovina mojstra iz njegovih študentskih let. Tresla se je gora- rodil se je titan (filma). Odlično.

66) SORCERER'S APPRENTICE: Še en film, ki sem ga pogledala pretežno zaradi Nicolasa Cage-a. Kaj naj rečem? Film ima Monico Bellucci (cameo appearance), Alfreda Molino, Jay-a Baruchela (rojen da uteleša stereotip sarkastično blebetavega nerda) in Tobby-a Kebbela (ki se mu klanjam še iz časov Rock'n'rollerja). Neizkoriščen potencial. Očitno za komercialno- kritično uspešne Disney-evske filmske produkcije, potrebuješ Johnnya Deepa.

67) THE SPIRIT: Fenomen zase. Neskončna veriga genialnih domislic in vizuelna poslastica. Jaz bi še...

68) KICK ASS: Mainstream kult ki že ima zeleno luč za sequel. Nicolas Cage je car. Chloe Moritzz je carica. Najljubši citat iz filma: »F**k this s**t! I'm getting the bazooka.«
Dont miss it.

69) THE FAMILY MAN: Ali Nicholas Cage igra v tem filmu? Je film dober? Si ga je vredno ogledat? Odgovori na 1. 2. In 3. vprašanje so: ja, ja, ja.

70) THE WEATHER MAN: Vrednost tega filma leži v tem, da si ga pogledaš samo enkrat.