Impresum

Pod sloganom Šolamo skupnost, ustvarjamo povezave Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici predstavlja novo spletno platformo izobraževanja, umetnosti in kulture. Javna platforma v skupnost združuje ustvarjalke in ustvarjalce različnih področij kreativnih industrij in umetnosti; fotografije, videofilma in animacije ter novih medijev.Pod sloganom Šolamo skupnost, ustvarjamo povezave Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici predstavlja novo spletno platformo izobraževanja, umetnosti in kulture. Javna platforma v skupnost združuje ustvarjalke in ustvarjalce različnih področij kreativnih industrij in umetnosti; fotografije, videofilma in animacije ter novih medijev.Pod sloganom Šolamo skupnost, ustvarjamo povezave Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici predstavlja novo spletno platformo izobraževanja, umetnosti in kulture. Javna platforma v skupnost združuje ustvarjalke in ustvarjalce različnih področij kreativnih industrij in umetnosti; fotografije, videofilma in animacije ter novih medijev.
Pod sloganom Šolamo skupnost, ustvarjamo povezave na naslovu http://au.ung.si Akademija umetnosti Univerze v Novi Gorici predstavlja spletno platformo izobraževanja, umetnosti in kulture. Javna platforma v skupnost združuje ustvarjalke in ustvarjalce različnih področij kreativnih industrij in umetnosti. Razvoj platforme je v okviru projekta IJEPEG-UMKI / ePlatforma delno podprla Evropska Unija.

Vabljeni k sodelovanju

Projektni vodja Peter Purg

Odgovorna urednica Rene Rusjan

Uredništvo Tina Smrekar, Peter Purg, Rene Rusjan

Oblikovanje Metod Blejec

Animacije "ekrana" logotipa VŠU so nastajale letno kot študijska naloga pri predmetu Novi mediji 1 (Več o nalogi in arhiv). Nazadnje so bila izbrana dela študentov (v vrstnem redu kot dela v logotipu):
- Nina Kanižar (kaseta)
- Marija Laura Potočnik (javljanje napis)
- Anja Perše (mimohod na vrvi)
- Hana Kovačič (odprte oči)
- Gaja Kutnjak (rdeč napis)
- Klavdij Juvan (srhljivka)