Objave z oznako "kalifornija"

Končno sem si spet vzela čas za pisanje bloga. Bom poskusila pogosteje pisati, ampak zadnjih nekaj dni/tednov nisem našla motivacije, da bi se prepustila računalniku za več kot nekaj minut dnevno. Uspešno sem zapolnila njegov 1 terabajt diska, kljub temu da sem sproti brisala nepomembne stvari. Se pozna da full HD kamera pač požre cel spomin v sekundi. Sploh odkar sem se vrnila iz Kalifornije in iz tam s seboj prinesla neskončno video clipov, ki še čakajo na obdelavo.

LA

Again and again and again... Ou yeah! I'm back in LA!

Evo me, nazaj v LA-ju. Prišla sem pred pol ure in se že razkomotila na svojem "stalnem mestu". Odkrila sem superduper cesto: Highway 1! Priporočam vsem! Miljon kravic, ki se prosto pasejo, fantastični klifi, pre-čudovite plaže, miljon morskih levov, grički, dolinice, enormno visoka drevesa, prazna lepa asfaltna cesta, lepi ovinki, brez policajev ... What else do you need?!

Veverica mi je ukradla malico, predrzne so postale zadnje čase!

Gremo jutri dalje, LA čaka!

Včeraj smo imeli eno od delavnic na poti do »vsešolskega« dogodka v Kino Šiška 22.3.2011, prvi delavniški sklop je v torek otvoril Luka Dekleva z (VJ)videom, kmalu ga nadaljuje še Primož Oberžan s (samosvojim) zvokom... Dan potem odgovarjam, kaj imata skupnega, in zakaj naj bosta združena v eni delavnici -- tradicionalno afriško bobnanje in računalniški video zajem gibanja:

Syndicate content