Objave z oznako "2019"

Prijave za program Digitalne umetnosti in prakse (1. stopnja, nosilni moduli Animacija, Videofilm, Fotografija, Novi mediji) - 1. rok - so odprte od 12. februarja do 18. marca 2019. Prijavljeni kandidati morajo mape oddati do 17. junija. // Applications to the Digital Arts and Practices Programme 1st round will be open Feb 12 - March 18 2019, for non-EU citizens until March 30. Applied candidates should submit their portfolios until June 17.

Vabimo vas, da se nam v petek 31. maja med 18. in 21. uro pridružite na letni razstavi produkcije študentov Akademije umetnosti Univerze v Novi Gorici! 

FILM | ANIMACIJA | FOTOGRAFIJA | NOVI MEDIJI

Pridružite se nam na // join us at Via Armando Diaz 5, Gorica, Italija
https://www.facebook.com/events/365957994036475

 

On Friday May 31, We kindly invite You to join us for the University of Nova Gorica School of Arts Annual Show.

Po živahnem semestru, ko smo snemali, animirali, fotkali, klikali, projicirali po različnih kotih Evrope (pa še kak kotiček po svetu se najde), vas vse toplo vabimo, da se nam pridružite na razstavi semestrske produkcije študentov Akademije umetnosti Univerze v Novi Gorici! 
Informativni dnevi bodo potekali v goriških prostorih šole, v petek in soboto, 15. in 16. februarja ter v petek, 15. februarja tudi v v kavarni Slovenske kinoteke v Ljubljani. Predstavili bomo oba programa — tako dodiplomski program Digitalne umetnosti in prakse ter magisterij Medijske umetnosti in prakse.

Februarski informativni dnevi (za oba programa) 

V Gorici — prostori Akademije umetnosti UNG palača Alvarez, Via Armando Diaz 5, Gorizia,Italija:
Syndicate content