Objave z oznako "2018"

Po živahnem semestru, ko smo snemali, animirali, fotkali, klikali, (video)mapirali in projicirali po različnih kotih tako Gorice, a tudi širše Evrope (pa še kak kotiček po svetu se najde), vas vse toplo vabimo, da se nam pridružite v četrtek, 18. januarja 2018, Vas vabimo, da se nam med 18. in 21. uro pridružite na razstavi semestrske produkcije študentov Akademije umetnosti Univerze v Novi Gorici.

// 

Medijski performans Digitalni darvinizem ali Mapiranje kriptovalut je gostoval na velikem odru SNG Nova Gorica v petek, 5. 1. 2018, ob 20.00. Dogodek je trajal petnajst minut.

mappingthelocal

PAIC je multidisciplinarni projekt, ki raziskuje in razvija rešitve za kulturno regeneracijo zapostavljenih in deprivilegiranih skupnosti ter odgovarja na vprašanje, kako lahko umetniške prakse pripomorejo k osvežitvi njihove kulturne identitete. // “Participatory Art for Invisible Communities” involves 4 partners from different EU countries in the development of multidisciplinary and multimedia participatory art activities with the ambition to “artistically instigate social change in deprived, alienated, isolated or remote communities”.

 

Syndicate content