Objave z oznako "2010"

Cezar is a professional forger of concert tickets. Because of his fake ticket, Andy is caught by police. He starts to blackmail Cezar because he's determined that Cezar should carry the consequences. Cezar hires Kojot and Slavc to solve the problem.

Find Neskončni vozel on
IMDb:
http://www.imdb.com/title/tt1776257/
Facebook:
http://www.facebook.com/Neskoncnivozel

and don't forget to Like!

Boy wakes up with a strange feeling of loneliness. He wants to get rid of it by any means nececery.

Miha Vipotnik, sodelavec Šole uporabnih umetnosti Famul Stuart, že dobrih trideset let raziskuje značilnosti in potenciale video tehnologije v razmerju do strukture in estetskega učinka elektronske slike. Do konca januarja 2011.

Na Radiu Cona, občasni projektni radijski postaji za sodobno umetnost, so objavili posnetek predavanja in pogovor Ilari Valbonesi - PARADIGMA POSLUŠANJA, ki se je dogodil v ponedeljek 6.12. ob 19:00 v čitalnici Mestne galerije Ljubljana. Posnetek je posegljiv v prosto pretočni mp3 in podcast obliki.

Povezava:
http://radiocona.wordpress.com/2010/12/02/ilari-valbonesi-lecture

Dalibor Martinis: Globalna slika

29. 12. 2010 - 17. 1. 2011

Center in galerija P74

 

Fotografski utrinki razstave semestrske produkcije 2010/2011 Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici in Šole uporabnih umetnosti Famul Stuart.

V zadnjem razstavnem terminu v letu 2010 bodo v galeriji Simulaker gostili trojico avtorjev oziroma avtoric, ki so svoja raziskovanja v videu in glasbi združili v skupno postavitev z naslovom TON_IQ, poleg Robertine Šebjanič, alumni Šole uporabnih umetnosti Famul Stuart, še Sanja Kuveljić in Slaven Bandić.

Novičnik št. 2 Visoke šole za umetnost

Razstava semestrske produkcije

Syndicate content