Objave z oznako "Afrika"

Ze dolgo nisem pisala bloga ... Mislim da je bilo nazadnje pred dobrim mesecem, ko sem se vrnila iz Prage. Kam me je zanesla pot potem? Ja, v Sloveniji nisem ostala dolgo, podala sem se na zanimivo potovanje po Afriki. Pravzaprav temu ne bi ravno rekla potovanje, ker je bilo precej delavno zame. Snemala sem namrec dirko Budapest-Bamako za Travel Chanel (tukaj je trailer, ki je nastal pred zacetkom dirke: http://www.youtube.com/watch?v=dLMVw1ARuXg)

Toreeej ... Končno pišem obljubljeni blog ob svoji vrnitvi v Slovenijo! Sem planirala da ga napišem takoj naslednji dan, vendar je sedaj vmes vskočilo toliko stvari, da se mi že prav blede. Ampak sem si rekla da ga še vseeno napišem ta teden, ker potem odhajam v daljne dežele in se nikoli ne ve, če ga bom sploh kdaj napisala ... Okej, pustimo pesimizem :)

Včeraj smo imeli eno od delavnic na poti do »vsešolskega« dogodka v Kino Šiška 22.3.2011, prvi delavniški sklop je v torek otvoril Luka Dekleva z (VJ)videom, kmalu ga nadaljuje še Primož Oberžan s (samosvojim) zvokom... Dan potem odgovarjam, kaj imata skupnega, in zakaj naj bosta združena v eni delavnici -- tradicionalno afriško bobnanje in računalniški video zajem gibanja:

To je dan, ko ugotoviš da si se zbudil v Afriki.

In to je dan, ko se civilizacija konča.

Lep pozdrav iz prastare celine!

Syndicate content