Objave z oznako "Videorajd"

See video

O videu:

Video posnetek poskuša občinstvu predstaviti dejstvo, da posekamo preveč dreves, posledic pa se ne zavedamo.

 

See video

O videu:

Vsi smo svet in svet smo vsi - če smo zeleni, je zelen tudi svet okoli nas, vse pa je odvisno od našega mišljenja in dejanj.

 

See video

Video nam sporoča, da ne smemo sanjati o tem kako bomo v prihodnosti varčevali energijo in uporabljali vire, ki jih ima vsak doma, ampak nas osvešča, da naj raje razmišlajmo o varčnih energijskih virih, ki jih poznamo danes.

See video

O videu:

Zemlja je naš dom. Počistimo jo, preden ona počisti z nami. Naj bo narava zopet zelena, ne pa prekrita s sivim dimom. Toda čiščenje ne bo tako preprosto.

 

See video

O videu:

Ob pogostejši porabi energije (kar simbolizira televizija) se pojavi vprašanje kako najmanj škodovati naravi. Z dvema simboloma narave (sonce in rastlinje) video prikaže ekološki in naravi prijazen solarni sistem.

 

See video

O videu:

Kratek video potek uporabe različnih materialov, ki jih recikliramo in tudi uporabimo za pridelavo raznih organskih rastlin.

 

See video

O videu:

Kratka zgodba o lepoti in ohranitvi narave.

 

See video

O videu:

Z videom sem želel prikazati ekološke probleme za katere lahko poskrbi vsak posameznik. Če bomo vsi ˝zeleni,˝ lahko rešimo zemljo, tako kot jo reši junak v videu.

 

See video

O videu:

Si? Zelen namreč... Skrbiš in varuješ okolje? Zemlja je namreč le ena.

 

See video

Življenje drevesa in razlaga tega, da se ga da uporabiti tudi večkrat.

Syndicate content