Objave z oznako "všu"

Skupnost študentov in mentorjev Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici je s procesom VŠUM drugič gostovala v Kinu Šiška. Premierna izvedba skulpture-kot-dogodka se je odvila v četrtek, 12. aprila ob 20. uri v Kinu Šiška.

Študentje Digitalnih umetnosti in praks Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici ter Ambienta in Restavratorstva Famul Stuart Šole uporabnih umetnosti so javno predstavili svoja dela na semestrski razstavi študijskega leta 2011/2012 v torek, 10. januarja ob 20. uri v prostorih obeh šol na Dunajski 56 v Ljubljani.

Znano je, da VŠU-jevci radi zamujamo in enkrat samkrat ko se zgodi, da smo po nekem čudežu vsi na zbornem mestu točno, seveda, zamuja avtobus. Malo smo nervozni, saj poleg nas stoji ena velika gora prtljage, po kateri bi lahko sklepal da na pot odhaja vsaj trideset ljudi, nas pa je osem.

Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici išče vzdrževalca/razvijalca za sistem Drupal:

  • 3-letno sodelovanje z možnostjo podaljšanja
  • vzdrževanje obstoječega dinamičnega spletišča na Drupal 6.5 (http://vsu.ung.si)
  • razvoj manjših podaplikacij na obstoječem spletišču
  • realizacija in vzdrževanje dodatnega preprostega spletnega mesta
  • pričetek dela 1.10.2011

Ponudbe z navedbo izkušenj pošljite na vsu3@ung.si.

 

Po uspešnem delovnem dnevu na šoli (beri: priprave na Kino Šiška), nam je Rene s pomočjo Sare, Jaše - in še nekaj pridnih prstkov - skuhala odlično kosilo, ki nam je vlilo novih moči za ustvarjalne dni!

 

"Komuna" VŠU pri obedu:

Z veseljem vam sporočamo, da bo v četrtek, 10 in četrtek, 24. februarja ob 20. uri, v Kinu Udarnik v Mariboru projekcija izbora del Visoke šole za umetnost Univerze v Novi Gorici in Šole uporabnih umetnosti Famul Stuart.

Syndicate content