[Delavnica] Dvodnevna VJ šola, Cafe Open

VJing je vizualni performans v živo, produciranje imaginarnih in realnih kreacij s pomočjo tehnologije, v sinhronizaciji z glasbo. Dandanes se pojavlja že skoraj na vseh prizoriščih, od koncertov, klubskih dogodkov, glasbenih festivalov ter v kombinaciji z različnimi umetnostmi.

Vabljeni/e na VJ šolo/delavnico, ki bo potekala v prostorih Cafeja Open, 13. in 14. novembra.

Na miški vas bo vodil eden najboljših slovenskih VJ-ev – :: Vj Rasta On The Mouse - njegova dela so vedno obarvana z barvami, vendar prilagojena kontekstu priložnosti na katerih ustvarja, prav zaradi njegovega osebnega stila tudi vedno drzna in drugačna. V velik izziv mu je preizkušati svoje meje in sposobnosti na raznovrstnih prireditvah, od zabav povezanih z elektronsko glasbo, klasične konferenčne predstavitve,umetniške predstave pa vse tja do samostojnih domiselnih video instalacij in gala koncertov in prireditev. Raznovrstnost je namreč njegov izziv.

Delavnica bo potekala v:
- soboto 13.11. od 12.00 – 16.00
- ter nedeljo 14.11. od 12.00 – 16.00
z zaključnim VJ performansom vseh udeleženih v nedeljo 14.11. od 20.00 – 24.00

Vj šola vam poleg pridobljenega znanja nudi tudi možnost nadaljnega sodelovanja pri projektih z VJ Rasto in žensko DJ ekipo Female’s’cream:
(http://www.facebook.com/femalescream, http://www.myspace.com/femalescream).

Cena: 50 EUR

Potrebujete:
- Laptop (PC ali MAC)
- Miško
- Veliko entuziazma

Prijave na: info@open.si (število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami). Ob prijavi boste dobili nadaljna navodila za predhodno inštalacijo VJ programa.

Več na www.open.si/?p=4856