[Razstava] Design Lab na temo "Druga vesoljna doba"

Vabljeni na razstavo Design Lab, na kateri so sodelovale tudi študentke Šole uporabnih umetnosti Famul Stuart Marija Laura Potočnik, Jekla Piškurić in Hana Kovačič:

Prihodnost pripada tistim, ki jo ustvarijo. Najprej v mislih, nato v dejanjih.

V četrtek, 21. oktobra 2010, vas ob 19. uri vabimo na vizualno razstavo v Hišo Evropske unije, Breg 14, Ljubljana. Na ogled bodo letošnja in lanskoletna dela slovenskih in mednarodnih študentov oblikovanja, ki so se udeležili Electroluxovega natečaja Oblikovalski laboratorij (Design Lab).

Na razstavi bodo svoja dela na temo Druga vesoljna doba predstavili Marija Laura Potočnik, Marko Vurzer, Vito Vlašić, Jelka Piškurić, Hana Kovačič, Vanja Vrbanec, Damjan Gobec in Miha Feus.
Electrolux bo slovenskemu študentu z najboljšim konceptom po izboru internetnih glasovalcev podelil tudi privlačno nagrado.

Oblikovalci so bili izzvani, da predstavijo ustvarjalne koncepte aparatov, ki bodo sledili urbanim in kompaktnim trendom ter intuitivnemu dizajnu ne-tako-oddaljene prihodnosti. Na njihovi poti v lepšo prihodnost se jim bo z nasveti in izkušnjami pridružil tudi posebni gost Rikard Hederstierna, lanskoletni zmagovalec natečaja, ki si je častitljivi naslov zaslužil med več kot tisoč prijavljenimi deli in si tako zagotovil svoje mesto v zgodovini industrijskega oblikovanja.