Doniraj za wlan ljubljana hotspot omrežje

Wlan ljubljana poziva vse, da prispevajo za nakup nove opreme

wlan ljubljana je odprto omrežje, kjer se z uporabo splošno razširjenih brezžicnih tehnologij, a z inovativnim pristopom in medsebojnim sodelovanjem povezujemo v samostojno in neodvisno brezžicno omrežje nad Ljubljano. Več o omrežju na spletni strani omrežja:
http://wlan-lj.net/

Omrežje wlan ljubljana obstaja in raste zaradi donacij časa, truda, energije, neprespanih noči, naspidiranih dni in preplezanih streh, oken in balkonov posameznikov, skupin in organizacij. Osnovna ideja omrežja je namreč sodelovanje in pomoč pri izgradnji skupnega odprtega omrežja nad Ljubljano in tudi širše. V zadnjem letu so postavili okoli 50 točk: https://nodes.wlan-lj.net/network/statistics, tako da je oprema, ki so jo nakupili lani počasi pošla. Zato zbirajo prispevke, ves zbran denar pa gre izključno za opremo: http://wlan-lj.net/wiki/Sodeluj/Doniranje Prispevate lahko preko PayPala: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=329... Lahko pa se zmenite tudi za staromoden način, v tem primeru jih kontaktirajte: http://wlan-lj.net/contact

Pri prispevku označite/povejte, če in kako vas naj dopišejo na seznam, anonimno, z imenom, komentarjem ali kako drugače.

Več o poletni akciji na blogu omrežja: http://wlan-lj.net/blog/2010/08/02/PoletnaAkcijaZbiranjaPrispevkov2010