Odprte so prijave na magistrski program Medijske umetnosti in prakse

>> Več o programu in pogojih >> au.ung.si/map-app-si

---
Odprte so prijave na magistrski program Medijske umetnosti in prakse. Nosilni moduli programa so animacija, film, fotografija, novi mediji, sodobne umetniške prakse in scenski prostori. Kandidate vabimo k prijavi. Ob prijavi obrazložite svojo projektno idejo in interes za enega izmed nosilnih modulov.

Dveletni program z močnim fokusom na mednarodni izkušnji (predvsem preko krajših mobilnosti) ponuja raznolike strokovne in akademske izkušnje ter priložnosti mreženja v akreditiranih partnerskih institucijah v Avstriji, Italiji, na Hrvaškem ter na Finskem, v Litvi in Veliki Britaniji. Program je Visoka šola za umetnost razvila skupaj s partnerji v okviru projekta ADRIART. Program zaključuje prva generacija študentov, ki že uspešno delujejo na svojih področjih - s filmi in projekti sodelujejo na festivalih (npr. Festivalu slovenskega filma, Festival Kino Otok, Digital Big Screen Trbovlje ipd.), na razstavah, delujejo kot sodelavci v filmskem, gledališkem itd. okolju.

Kandidate v prvem roku vabimo k prijavi do 31. avgusta, a kandidati, ki bodo prijavo skupaj z obvezno mapo oddali do 18. junija, lahko (ravno tako obvezni) razgovor opravijo že v junijskem roku. Ob prijavi obrazložite svojo projektno idejo in svoj interes za enega izmed nosilnih modulov. Pogoj za prijavo je končana 1. stopnja študija, ne nujno umetniške smeri.

>> Več o programu in pogojih >> au.ung.si/map-app-si