Kritično o spletni platformi //vsu.ung.si

5 replies [Last post]
Tina Smrekar's picture
Kritično o spletni platformi //vsu.ung.si
Sat, 06/12/2010 - 14:36

Komentarji, predlogi in pripombe o spletni platformi skupnosti //vsu.ung.si. Kaj vam je všeč, kaj bi radi spremenili.

Rene Rusjan's picture
jap, tudi jaz ...
Thu, 11/18/2010 - 00:36

jap, tudi jaz bi se rada narocila na to storitev ...

Valerie Wolf Gang's picture
blog
Sat, 11/06/2010 - 21:43

Ali je možno, da se dobi obvestilo o komentarjih pri blogu na email?

Rene Rusjan's picture
Predlogi, napake, škrati, nerodnosti?
Sun, 10/17/2010 - 18:01

Redko lahko kot uporabnik vplivaš na izboljšanje izdelka, ko je ta še v 'mehki' fazi in so njegovi ustvarjalci še voljni upoštevati pripombe.

Tu nagovarjam uporabnike, 'domače' (beri 'šolske') in 'zunanje' (beri 'širša skupnost'), da nas opozorijo na stvari, ki jih še pogrešajo, vsebine, ki jih težko najdejo, tehnične nerodnosti, zaradi katerih npr. še niso odprli svojega portfelja (ali morda načelne in vsebinske pomisleke v zvezi z vključitvijo v našo spletno platformo).

Na primer, kako dovolj 'iskabilno' postaviti indeks mediateke GlejTV, da bo čim bolj uporabna in dostopna; kako urediti koledar, da bo tudi ta preglednejši, kljub množici dogodkov; in morda, kaj bi si na naši spletni platformi še želeli v prihodnje (ali to celo že vsebuje, pa ne najdete, torej je vsebina preveč skrita)

Peter Purg's picture
Dobra kritika je pol zdravja
Thu, 10/14/2010 - 07:27

Valerija,

zelo smo veseli pohval! Seveda pa nas najbolj zanima, kje in kako bi lahko platformo še izboljšali, razvili... Pri tem lahko govorimo tako o samem "izdelku" (ki seveda nikoli ni zaključen, tako v smislu razvoja funkcionalnosti kot v smislu rasti vsebin) kot o samem procesu razvoja "aplikacije". Predvsem slednje nas zanima kot metoda, ki bi (še) globlje pretkala tako šolo kot institucijo in njeno skupnost, kot sam študijski program -- že jutri se sestanemo s skupino študentov, ki bo znotraj dela študijskega procesa poskrbela za novitete na GlejTV, video-delu platforme...

Morda lahko vprašam/o konkretneje: kateri deli študijskega programa Digitalne umetnosti in prakse se vam (kdorkoli "posluša" naš pogovor, priključi se!) zdijo taki, da bi jih bilo mogoče (tesneje) navezati na življenje platforme? Katere vsebine, ki so sedaj na "interni" študijski platformi (Moodle) bi si želeli videti oz. soustvarjati na "eksterni", bi bile tudi zanimive za širšo ne-šolsko javnost?

LPpETER

Valerie Wolf Gang's picture
Rada bi povedala samo to, da
Mon, 06/14/2010 - 02:12

Rada bi povedala samo to, da mi je všeč, da je v proces nastajanja oz. razvijanja spletne strani vključenih več oseb in se tako zadeva razvija kot nek organizem - raste z nami!

Zaenkrat vse pohvale in komaj čakam, da vidim kaj vse bo iz tega še zraslo ;)