Web TV

2 replies [Last post]
jaka's picture
Web TV
Sat, 06/12/2010 - 14:34

Dogovori za študentsko video produkcijo za Web TV, razvoj sinopsisov in zamisli ter refleksija.

Peter Purg's picture
medtem ko..
Tue, 07/06/2010 - 01:13

.. se naša spletna TV (= "GlejTV") lepo polni z materialom -- diplomskimi filmi in vajami, t. i. "videoskeni" in "modulklipi", pa promo-materiali in partnerskimi vsebinami..

..bodoče študentske webTV-produkcijske ekipe na počitnicah nabirajo moči in ideje za jesen.. prostora in materiala bo menda kar za dve redni študentski "oddaji" (eno menda bolj "humoristično", drugo pa "feljtonsko"?) ter za prve video-natečaje, seveda odprte tudi za širšo kreativno javnost..

..a pikantne podrobnosti prihranimo raje za čas, ko najhujša vročina popusti..

LPpETER

Valerie Wolf Gang's picture
Živjo! Obvestila sem ostale
Mon, 06/14/2010 - 01:47

Živjo!

Obvestila sem ostale sošolce glede web tvja, zaenkrat se mi je oglasila samo Anja Gluvić. Rekla je, da ji je ideja všeč in da bi z veseljem sodelovala pri montaži in še kakšnemu drugemu opravilu (kot so snemanje ipd.). Se bova dobili v prihodnjih dneh in rekli besedo ali dve na to temo.

Vem, da je za sodelovanje zainteresirana tudi Jasna, predvsem kot novinarka, zato bo tudi ona verjetno zraven, ko se dobiva z Anjo. Ostali pa še ne vem kaj točno si mislijo o tem, verjetno so bili te dnevi namenjeni bolj počitku in še finiširanju s seminarskimi. Zdaj pa se bomo lahko pogovarjali naprej ...