Izbrali ste zmagovalni video drugega natečaja Videorajd

Drugi natečaj Videorajd, posvečen dnevu zemlje pod geslom SiZelen?, je z vašo pomočjo dobil zmagovalca, to je skupinski video Posledice..., ki prejme posebno nagrado, telefon Nokia C7. Avtorji zmagovalnega videa so Tomaž Prijanovič, Anže Klančar in Urban Bradeško. Poleg njihovega bomo lahko še dodatnih nekaj dni, tj. med 25. in 29. aprilom na GEM zaslonih ljubljanskih avtobusov spremljali še drugo- in tretjeuvrščeni deli, to sta Reciklirano drevo in Solarna energija, oba videa delo istega avtorja, Davida Kokota.

Deset videov, ki jih je izbrala žirija, ste lahko pretekle tri tedne spremljali na GEM zaslonih in spletni strani www.vrajd.si in glasovali po SMS-u za vaš najljubši video. Med kopico glasov tokrat tudi nismo imeli težav z neveljavnimi glasovi. Srečni izžrebanec med glasovalci pa prejme telefon Nokia C503.

Natečaj Videorajd, ki je namenjen predvsem mladim še neuveljavljenim ustvarjalkam in ustvarjalcem razpisujeta Visoka šola za umetnost Univerze v Novi Gorici in Javni multimedij GEM.

Več informacij o natečaju

Oglej si vseh 10 videov, ki so prišli v ožji izbor žirije