Nedelja

Nazaj za računalnikom, z ogretimi prsti za pisanje. Hm, je to dobro? Okej, recimo da je.

Skratka, zanimivi dnevi. Tako kot vedno. Kaj pa hočemo, tako je prav. Priprave na Kino Šiška so v polnem zamahu, ribica je na svojem mestu, ostala tehnologija je tudi že zelo blizu končne postavitve ... Samo še torek mora priti in se začne končni performans. "začne končni" ... začetek konca? Ja, konec ustvarjalnega procesa, ki nas je pripeljal do zanimivih eksperimentov.

Moram priznati, da sem se v zadnjih nekaj dnevih naučila marsikaj o ribah in da mislim da jih ne bo nikoli več na moj krožnik. Bomo videli ...

Če že omenjam "krožnike" oz. hrano ... Odkar imam keramično ponev, je moje življenje drugačno. Hahaha, okej, res se sliši smešno, ampak dejansko se NIČ ne prime nanjo - brez skrbi lahko vržem karkoli vanjo in se grem umes stuširat, pa pridem nazaj in je zadeva kuhana in nič zažgano/prijeto. Se spomnim, ko so včasih predvajali po TVju reklame o raznih "čudežnih" ponvah (mogoče še vedno, ampak ga že nekaj časa ne gledam več), pa se mi je vse zdelo "lari fari" ... In mogoče je bil res larifari. Ampak tole keramično zadevo priporočam res vsem :)

Tako da ja, od ribe do hrane in nazaj. Keramika je zakon!

Evo, da delim še malo trenutnega stanja z vami. Aron spi (glej sliko 1), Maj spi (glej sliko 2), Valerija bedi (glej ... blog?).

 


slika 1 / slika 2

Stestirati moram še en mikrofon, potem pa lahko zaključim z današnjo nedeljo. Hm, katere besede bom izbrala za testiranje mikrofona? Mogoče kaj eksperimentalne poezije?

 

Hiša stoji,

drevesa več ni,

luna že spi,

domov se mudi.

 

Ne, danes mi poezija ne gre.

 

Poskusim jutri še enkrat.

 

! http://www.youtube.com/watch?v=0cWzxJvgWc8